Bio Rex

Elokuvateatteri Bio Rex oli valmistuessaan 1936 yksi kaupungin moderneimmista ja suurimmista. Vuosien varrella siitä tuli tärkeä lippulaivateatteri niin kotimaisillekin kuin ulkomaisille ensi-iltanäytöksille.

Ennen nyt tehtyä kunnostusta Bio Rex toimi reilut kymmenen vuotta tilausteatterina ja monen elokuvafestivaalin foorumina. Nyt säännöllinen elokuvatoiminta palaa huolella ja hellävaraisesti entisöityyn elokuvateatteriin ja sen lämpiöihin.

Vuokraa tiloja

Seminaari? Bileet? Julkistus? Iltajuhlat? Lasipalatsissa sijaitsevaa Bio Rex -salia lämpiöineen vuokrataan myös yksityistilaisuuksiin.

Bio Rexin elokuvasali on tekniikaltaan hyvin varusteltu 554-paikkainen nousevan katsomon sali. Katsomon lisäksi salin perällä on erillisiä kahden ja neljän hengen aitioita.

Bio Rexin arkkitehtuuriltaan ainutlaatuiset avarat ja valoisat lämpiöt ovat vuokrattavissa yhdessä elokuvasalin kanssa tai erikseen.

Sisälämpiö, lämpiö 1

  • istuva illallinen 130 hlöä
  • cocktailtilaisuus 350 hlöä
  • seminaari/kokous 150 hlöä

Ulkolämpiö, lämpiö 2

  • istuva illallinen 110 hlöä
  • cocktailtilaisuus 150 hlöä
  • seminaari/kokous 100 hlöä

Bio Rexin tilamyynnistä vastaa Ravintola Lasipalatsi: biorex@ravintolalasipalatsi.fi, +358 20 742 4220

Bio Rexin tapahtumatoimintaan liittyvät kyselyt: tuottaja Marjo Sahi, marjo.sahi@amosrex.fi, +358 50 466 2370

Korjaamo Kino vastaa viikonloppuisin Bio Rexissä toteutettavasta elokuvaohjelmistosta.

Tuulista ja autiota, vaikka osallistujia olisi vähän enemmänkin? Ei Lasipalatsin aukiolla. Kaupungin viihtyisin aukio on vuokrattavissa yleisölle avoimiin tapahtumiin muutamasta tunnista aina useampaan päivään. Aukiota voi vuokrata myös pienemmissä osissa.

Vuokrauskäytössä on noin 1300 m2, jonka lisäksi aukiolla on kaksi terassialuetta, savupiippu sekä viisi kaupunkilaisten ja turistien rakastamaa betonilaattapäällysteistä kupolia. Muilta osin aukio vuokrataan vuokrausalaltaan tyhjänä ilman tapahtumatekniikkaa, rakenteita tai kalusteita. Aukiolta löytyy tapahtumakäyttöön soveltuvat sähkö- ja vesipisteet, joiden käytöstä veloitetaan kulutuksen mukaan.

Aukion vuokraukseen liittyvät kyselyt: tuottaja Marjo Sahi, marjo.sahi@amosrex.fi, +358 50 466 2370