Veho Oy Ab on suomalainen 1939 perustettu autokaupan yritys, joka toimii myös Ruotsissa ja Baltiassa. Yhtiö perustettiin Mercedes-Benzin maahantuojaksi, ja merkki on edelleen toimintamme ydin. Vehon merkki- ja mallivalikoimasta löytyy jokaiselle ja jokaiseen tilanteeseen sopiva auto, huolto, varaosa tai autonvuokraus. Yrityksille Veho tarjoaa monipuoliset palvelut ja kuljetusratkaisut henkilöautoista raskaisiin kuorma-autoihin. Joskus auton omistaminen ei ole paras vaihtoehto. Silloin käytettävissä ovat Veho GO -liikkuvuuspalvelut.

#liikuttaakestävästi

Mercedes-Benz. Automaailman ikoni.

Mercedes-Benz on jo yli 130 vuoden ajan rakentanut autoilun tulevaisuutta innovaatioillaan, joista on sittemmin tullut automaailman standardeja.
Jokainen Mercedes-Benz aina huippusuositusta, Suomessa valmistettavasta uudesta A-sarjasta edustusautoluokan mittapuuhun S-sarjaan saakka, valmistetaan samoilla äärimmäisen tiukoilla laatukriteereillä ja asenteella: The best or nothing.
Laatu näkyy myös Mercedes-Benzin suosiossa. Kesäkuussa 2018 Mercedes-Benz nousi Suomen 5. suosituimmaksi henkilöautomerkiksi. Malleista suosituimpia ovat E-sarja, täysin uudistunut C-sarja sekä GLC-kaupunkimaasturisarja, jota valmistetaan Uudessakaupungissa.

Uutta ei synny vanhaa kopioimalla.

Veho Oy Ab ja Mercedes-Benz tukevat Amos Rexin toimintaa ja jakavat samoja arvoja. Uutta syntyy vain kokeilemalla rohkeasti ja luottamalla omaan näkemykseen. Maailma tarvitsee esikuvia.

www.veho.fi

www.mercedes-benz.fi