Taidepajat

Taidepajoja ei järjestetä tällä hetkellä koronavirustilanteen vuoksi.

Muinaisen Egyptin uskon mukaan, taivaalla asuu tähtipeitteinen ja suojelevainen jumalatar Nut. Iltaisin Nut nielaisee auringon, ja aamuisin synnyttää sen uudestaan. Näin päivä vaihtuu yöhön, ja yö taas päivään.

Egyptin loisto -näyttelyn taidepajassa haetaan inspiraatiota muinaisegyptiläisistä tarinoista, hahmoista ja uskomuksista, ja luodaan oma nykyaikainen suojelusamuletti. Amuletin voi kantaa museosta mukaan omaan kotiisi tai antaa sen jollekin tärkeälle henkilölle. Taidepajaohjaaja kannustaa osallistujia tutkimaan ja pohtimaan muinaisia jumalia ja demoneja, elämänkatsomusta ja myyttejä. Mikä tuntuu täysin vieraalta? Entä missä löytyykin jotain tuttua ja samaistuttavaa? Mitä voi itse ammentaa muinaisten egyptiläisten ajattelutavoista?

Taidepaja sopii kaikenikäisille, sisältö räätälöidään ryhmän tarpeiden mukaan. Paja koostuu taidepajatyöskentelystä sekä opastetusta kierroksesta näyttelyssä. Tervetuloa mukaan maagiselle matkalle!

Kesto 1,5 h
Kielet suomi, ruotsi, englanti
Ryhmäkoko Suositus enintään 6 henkilöä / opas
Hinta 250 € + pääsyliput (saatavilla vain arkisin)

 

 

Juhlat

Juhlat eivät ole toistaiseksi varattavissa koronavirustilanteen takia.

Kesto 2 h
Kielet suomi, ruotsi, englanti
Ryhmäkoko Enintään 10 henkilöä / opas
Hinta lapset 250 € (saatavilla vain arkisin)

 

Danske Bank <3 Studio Rex

Pääyhteistyökumppanina Danske Bank mahdollistaa taidemuseon Studio Rex -taidepajan. Studio Rex sijaitsee museon ytimessä. Se on turvallinen tila, jossa kävijät voivat uppoutua näyttelyihin astetta syvemmin taidepajojen avulla, pitää hauskaa varattavissa juhlapaketeissa ja osallistua erilaisiin tilaisuuksiin ja tapahtumiin.

Studio Rex pyrkii tekemään taiteesta helpommin lähestyttävää – tavoite, joka on lähellä sekä Amos Rexin että Danske Bankin sydäntä!