För barn

Vill du ordna en oförglömlig och personlig fest för barnen? Välkomna till Amos Rex! Under den tid festpaketet gäller får ni husera i den stora och stiliga konstverkstaden, där en konstguide hjälper gästerna att skapa egna ljusmålningar. I festpaketet ingår också tillgång till en maskin som gör spunnet socker, ett programnummer i sig!

I festpaketet ingår:

  • Ljusmålning under ledning av en guide. Av ljusmålningarna tas foton som kan skrivas ut och ges åt deltagarna. Fotografierna kan också skickas per e-post eller kopieras på en minnespinne.
  • Introduktion till utställningen som man också kan besöka på egen hand (barn under övervakning av vuxna) under museets öppettider.
  • I konstverkstaden får man fritt spela musik (eller använda Amos Rex festspellista) och visa videor/bilder.

Om ni vill äta i restaurangen före eller efter festen rekommenderar vi att ni bokar bord på Restaurang Lasipalatsi.Till restaurangens webbplats.

Längd cirka 2 h
Språk finska, svenska, engelska
Gruppstorlek max. 15 barn
Pris 250 € (helger 300 €)

 

Boka

 

Barn under 18 kommer gratis in på museet. I festpaketet ingår också inträde för två vuxna.

För vuxna

Ska du ordna födelsedagsfest, möhippa eller svensexa, examensfest – eller vill du bara samla dina vänner i kreativitetens och nöjets tecken? Amos Rex kan ordna en personlig fest för dig! Under den tid festpaketet gäller får ni tillgång till den stora och trivsamma konstverkstaden, där en konstguide hjälper dig och dina gäster att skapa egna ljusmålningar. I festpaketet ingår också tillgång till en maskin som gör spunnet socker, ett programnummer i sig!

I festpaketet ingår:

  • Studio Rex för eget bruk i två timmar. I konstverkstaden får man fritt spela musik (eller använda Amos Rex spellista) och visa videor/bilder.
  • Ljusmålning under ledning av en guide. Av ljusmålningarna tas foton som kan skrivas ut och ges åt varje deltagare. Fotografierna kan också skickas per e-post eller kopieras på en minnespinne.
  • Introduktion till utställningen som ni också kan besöka på egen hand (under museets öppettider).
  • Spunnet socker som man får göra själv.

Om du och dina gäster vill äta i restaurangen före eller efter festen rekommenderar vi att ni bokar bord på Restaurang Lasipalatsi. Till restaurangens webbplats.

Längd cirka 2 h
Språk finska, svenska, engelska
Gruppstorlek max. 25 personer
Pris 350 € (helger 400 €)

 

Boka