LähiTapiola toimii Amos Rexin pääyhteistyökumppanina. Yhtiö haluaa olla mukana tukemassa kulttuuria ja siten parantaa suomalaisten hyvinvointia. Taide ja kulttuuri ovat hyväksi aivoille, ja aivoja kehittämällä ihmiset voivat paremmin. Tämä on keskeistä myös Elämänturvayhtiö LähiTapiolan halussa auttaa pitämään asiakkaitaan terveenä.

Elämänturvayhtiönä toivomme kaikille suomalaisille lisää terveitä elinvuosia. Taide ja kulttuuri tutkitusti edistävät hyvinvointia, siksi mekin haluamme olla mukana tukemassa tätä ainutlaatuista konseptia. Varsinkin nykyajan digitalisoituneessa maailmassa aivot ja mieli kaipaavat rauhoittumista. Amos Rex on erinomainen paikka tarjota suomalaisille tällaisia elämyksiä.

LähiTapiolan elämänturvafilosofiaan ei kuulu pelkästään perinteisen vakuutusyhtiön vahingon korvaaminen, vaan keskiössä on vahinkojen ennaltaehkäisy. Olemme viime vuosina lanseeranneet useita tuotteita tukemaan tätä filosofiaa, mutta yhtä lailla Amos Rex -yhteistyömme on olennainen osa terveyden edistämistä. Kun ihmisen mieli lepää, hän myös voi paremmin.

www.lahitapiola.fi