Juhlapaja aikuisille

HUOM! Juhlapajat ovat varattavissa lokakuusta eteenpäin 2019, Birger Carlstedt näyttelyn yhteydessä.

Onko tiedossa synttärit, polttarit, pikkujoulut, tai haluaisitko kenties muuten vaan kokoontua ystävien seurassa luovuuden ja hauskanpidon ääreen? Persoonalliset juhlat tarjoaa Amos Rex!

Juhlapajan aikana osallistujat pääsevät tutkimaan Birger Carlstedtin abstraktia taidetta, eri aistien ja hauskanpidon kautta. Miltä vihreä tuoksuu? Minkävärinen on piikikäs? Kuulostaako punainen iloiselta vai surulliselta?

Juhlapajaan sisältyy oppaamme vetämää taidepajaohjelmaa ja näyttelykierros. Studio Rex -taidepajassa on pieni keittiö, laseja ja tarjoilukulhoja. Taidepajaan saa tuoda mukaan omia syötäviä ja juotavia (alkoholittomia tai jokunen pullo kuohuvaa), tai niitä voi tilata Ravintola Lasipalatsin kautta.

 

Kesto n. 2 h
Kielet suomi, ruotsi, englanti
Ryhmäkoko max 25 hlö.
Hinta 300 € + pääsyliput
(lauantaisin 350 €, sunnuntaisin ja pyhänä 400 € + pääsyliput)

 

Tiedustelut

 

Juhlapaja lapsille

HUOM! Juhlapajat ovat varattavissa lokakuusta eteenpäin 2019, Birger Carlstedt näyttelyn yhteydessä.

Haluatko järjestää lapselle unohtamattomat ja persoonalliset juhlat, innoittavassa ja kauniissa ympäristössä? Tervetuloa Amos Rexiin!

Juhlapajaan sisältyy oppaamme vetämää taidepajaohjelmaa ja toiminnallinen näyttelykierros. Juhlien aikana inspiroidutaan Birger Carlstedtin taiteesta, tehdään itsetehtyä hattaraa, ja pidetään hauskaa taiteen kokemisen ja tekemisen äärellä!

Taidepaja Studio Rexissä on pieni keittiö, sekä tarjoilukulhoja ja laseja. Mukaan saa tuoda niin paljon herkkuja kun jaksaa kantaa (kunhan vie ne paja loputtua mukaan) tai tarjoiluja voi tilata Ravintola Lasipalatsin kautta.

Hinta 200 € / lauantaisin 250 / sunnuntaisin ja pyhänä 300e

 

Kesto n. 2 h
Kielet suomi, ruotsi, englanti
Ryhmäkoko max 15 lasta
Hinta lastenjuhlat 200 € (lauantaisin 250 €, pyhänä 300 €)

 

Alle 18 vuotiailla on ilmainen sisäänpääsy museoon. Juhlapakettiin kuuluu myös sisäänpääsy mukana seuraaville valvojille.

Tiedustelut