Studio Drift X Magritte

Magritten tapa tutkia arkisia esineitä ja asioita uudessa valossa on teema, joka toistuu myös Studio Driftin teoksissa. Tätä mielenkiintoista näyttelykombinaatiota ja niiden yhteneväisyyksiä makustellaan Studio Rexissä maaliskuusta alkaen. Taidepajassa pääset tekemään oman taiteellisen tutkielmasi, ja luomaan jotain täysin uutta ja ihmeellistä jostain tavallisesta ja jokapäiväisestä.

Avainsanat: abstrakti, piirtäminen, mielikuvituksen herättäminen, liikkuva veistos

 

Aikuiset

Taidepajassa luodaan yhdessä liikkuva veistos, jota tutkitaan kynällä ja paperilla, eri lähestymistavoin. Voit halutessasi tuoda mukaan taidepajaan oman kevyen arkisen esineen tai roskan, esimerkiksi hedelmäpussin, post-it lapun, paidasta irronneen narun… Merkityksetön esine saa uuden elämän, ja sinä pääset ryhmäsi kanssa luomaan nykytaidetta!

Taidepajan aikana vieraillaan oppaan johdolla molemmissa näyttelyissä, jossa tarkastellaan lähemmin Studio Driftin teoksia ja muutamia valikoituja René Magritten maalauksia.

Taidepaja sopii sekä taiteen harrastajille että taidetta vieroksuville. Tule mukaan haastamaan itsesi ja nauttimaan tekemisestä!

Kesto noin 1,5 h
Kielet Suomi, Ruotsi, Englanti
Ryhmäkoko Enintään 25 henk.
Hinta 300 € (pyhänä 350 €) + pääsyliput

 

Varaa

Lapset

Taidepajassa rakennetaan yhdessä liikkuva veistos, jota tutkitaan kynällä ja paperilla. Jos haluat voit tuoda mukaan taidepajaan oman kevyen arkisen esineen tai roskan, esimerkiksi hedelmäpussin tai karkkipaperin… Merkityksetön esine saa uutta elämää, ja ryhmä luo yhdessä nykytaidetta – hauskalla tavalla!

Taidepajan aikana vieraillaan oppaan johdolla molemmissa näyttelyissä, jossa tarkastellaan lähemmin muutamia valikoituja René Magritten maalausta ja Studio Driftin teoksia.

Taidepaja sopii kaiken ikäisille ja tasoisille!

 

Kesto noin 1,5 h
Kielet Suomi, Ruotsi, Englanti
Ryhmäkoko  Enintään 25 henk.
Hinta 200 € (pyhänä 250 €)

 

Varaa

Danske Bank <3 Studio Rex

Pääyhteistyökumppanina Danske Bank tekee mahdolliseksi taidemuseon Studio Rex -taidepajan. Studio Rex sijaitsee museon ytimessä. Se on turvallinen tila, jossa kävijät voivat uppoutua näyttelyihin astetta syvemmin taidepajojen avulla, pitää hauskaa varattavissa juhlapaketeissa ja osallistua erilaisiin tilaisuuksiin ja tapahtumiin.

Studio Rex pyrkii tekemään taiteesta helpommin lähestyttävää – tavoite, joka on lähellä sekä Amos Rexin että Danske Bankin sydäntä!