Ars Fennica ylei­söää­nes­tys

Ars Fennica -näyttelyn aikana taidepaja Studio Rex muuttuu yleisöäänestysareenaksi. Yleisöäänestys tapahtuu kuularadan muodossa. Jokainen kävijä saa yhden äänen.

Tilassa voi myös vapaasti hengailla, syödä eväitä, luonnostella, pohdiskella… Taiteen äärellä saattaa löytyä uusia ystäviäkin!

Taidepajat

Taidepajat ovat varattavissa jälleen lokakuusta alkaen, Birger Carlstedt -näyttelyn yhteydessä.

Taidepajassa pääset syventämään näyttelykokemustasi, tekemällä itse taidetta. Taidepajan kesto on 1,5h ja siihen kuuluu työskentelyä Studio Rexissä sekä vierailu näyttelyssä Amos Rexin oppaan johdolla. Taidepajat sopivat kaikenikäisille ja ovat tarjolla suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi.

 

Tiedustelut

Danske Bank <3 Studio Rex

Pääyhteistyökumppanina Danske Bank tekee mahdolliseksi taidemuseon Studio Rex -taidepajan. Studio Rex sijaitsee museon ytimessä. Se on turvallinen tila, jossa kävijät voivat uppoutua näyttelyihin astetta syvemmin taidepajojen avulla, pitää hauskaa varattavissa juhlapaketeissa ja osallistua erilaisiin tilaisuuksiin ja tapahtumiin.

Studio Rex pyrkii tekemään taiteesta helpommin lähestyttävää – tavoite, joka on lähellä sekä Amos Rexin että Danske Bankin sydäntä!