Matkusta ryhmäsi tai läheisesi kanssa taiteen äärelle omalta laitteeltasi, missä ikinä oletkaan!

Museo­kort­tiklu­bit

to 27.5. klo 19.00, pe 28.5. klo 13, ma 31.5. klo 17, ma 31.5. klo 19 ruotsiksi

Etäopastuksella syvennytään kahteen ajankohtaiseen näyttelyyn, jotka ovat molemmat inspiroituneet Amos Rexin tiloista. Kuvataiteilija Raija Malkan ja säveltäjä Kaija Saariahon Blick-näyttelyssä tilalliset maalaukset ja musiikki täyttävät museon näyttelytilat. Meidän kesken -näyttelyssä taiteilijat Karoliina Hellbergin, Tero Kuitusen ja Raimo Saarisen teokset juttelevat keskenään ja ympäristönsä kanssa, ja asettuvat limittäin Lasipalatsin arkkitehtuuriin ja historiaan.
Kesto noin 1 tunti.

Miten osallistun?

 

Tapahtumaan voi osallistua vain voimassa olevalla museokortilla.

Etäopastus toteutetaan Zoom-alustalla. Tietokoneella osallistuttaessa Zoomia ei tarvitse ladata vaan opastukseen voi liittyä selaimen kautta. Älypuhelimella tai tabletilla osallistumista varten kannattaa ladata ilmainen Zoom-sovellus valmiiksi laitteellesi. Etäopastusta ei saa taltioida.

Museokortti on vuosilippusi yli 300 museoon Ahvenanmaalta Inariin. Nähtävää riittää niin historian, taiteen, designin, luonnon, tekniikan kuin vaikkapa jääkiekon ystäville. Museokortilla saat myös etuja ja alennuksia museoiden palveluista. Voit ostaa Museokortin museosta tai osoitteesta Museot.fi.

Jos museokorttiklubi on täynnä, voit kysyä peruutuspaikkoja etäopastukselle osoitteesta opasvaraus@amosrex.fi. Mainitse viestissäsi, minkä päivän opastukselle haluaisit mukaan. Otamme sinuun yhteyttä, jos paikkoja vapautuu.