Kekäläinen & Company

Kaksi kä­sit­teel­lis­tä versiota hen­ki­lö­koh­tai­ses­ta

Tapahtuma Kaksi käsitteellistä versiota henkilökohtaisesta toteutuu kahtena huhtikuun maanantaina Bio Rexin elokuvateatterissa.

Tapahtuma rakentuu Sanna Kekäläisen asettamille tehtäville, joihin Janne Saarakkala pureutuu tajunnanvirtametodinsa avulla. Metodi on kehitetty alun perin Saarakkalan sooloperformanssiin Puhuva pää, jota hän on esittänyt ja varioinut vuodesta 2001 saakka.

Näyttämöllä puretaan ja tarkastellaan henkilökohtaisen käsitettä, yksityisyyttä, peittämistä ja piilottamista sekä aukaisemista ja paljastamista. Tematiikaltaan Kaksi käsitteellistä versiota henkilökohtaisesta rinnastuukin museossa esillä oleviin Magritten ja Studio Driftin näyttelyihin. Dialogisessa tapahtumassa rakentuu kuitenkin aivan oma käsitteellinen ja yksityinen maailmansa, joka saa uudet mittasuhteet toteutuessaan vanhan elokuvateatterin valtavassa julkisessa tilassa.

Esityksiin on varsinaisten lippujen lisäksi vapaa pääsy Museokortilla sekä päivän sisäänpääsytarralla.

Haluaisitko yhdistää ruokahetken kulttuurielämykseen? Ravintola Lasipalatsissa Kekäläinen & Companyn tapahtumaan suuntaavat voivat nauttia lautaseltaan kaksi konkreettista versiota kevätherkusta hollandaisekastikkeen kera, ryyditettynä lasillisella kuohuvaa. Kattaus tarjoillaan ystävälliseen 10 € hintaan sekä Kekäläisen että kevään kunniaksi!

Osta liput