Still-kuva elokuvasta Moonlight, 2016. Ohj. Barry Jenkins.

Tule kokemaan syksyn upein ulkoilmaelokuvateatteri! Rakastetut Rakkautta & Anarkiaa -ulkoilmanäytökset palaavat pääkallopaikalle Lasipalatsin aukiolle 6.–8.9. Tule, näe ja koe viime vuosien puhutuimmat elokuvatapaukset valkokankaalta Helsingin taivaan alla!

Tapahtuma on kaikille avoin ja maksuton, elokuvat alkavat joka ilta noin klo 21. Saavu ajoissa varaamaan parhaat paikat terasseilta ja katsomosta.

Ohjelma

Perjantai 6.9. klo 21
Spring Breakers (2012)

Ohj. Harmony Korine
Kieli: englanti
Tekstitys: suomi ja ruotsi
94 min

Harmony Korinen kohahduttanut ja palkittu Spring Breakers avaa vuoden 2019 ulkoilmanäytökset Skrillexin sävelin. Koe Floridan neonvalot ja pastelliset hiekkarannat, spring break forever bitches!

 

Lauantai 7.9. klo 21
Moonlight (2016)

Ohj. Barry Jenkins
Kieli: Englanti
Tekstitys: suomi ja ruotsi
111 min

R&A:n ulkoilmanäytösten yleisöäänestyksen voitti Barry Jenkinsin sykähdyttävä Moonlight. Parhaan elokuvan Oscarin voittanut elokuva kertoo nuoren mustan identiteettiään etsivän Chironin koskettavan kasvutarinan vavahduttavan kauniilla tavalla.

 

Sunnuntai 8.9. klo 21
Kasvot, kylät (R&A 2017)

Ohj. Agnès Varda, JR
Kieli: ranska
Tekstitys: suomi
94 min

Agnès Varda ja katutaiteilija JR ovat valkokangaspari vailla vertaa! Kaksikko matkaa ristiin rastiin Ranskan maaseutua paikallisia tavaten ja taidetta tehden. Vilpitön dokumentti Kasvot, kylät on edesmenneen Vardan viimeisimpiä teoksia, joka liikuttaa, naurattaa ja kertoo arkisia tarinoita suurella sydämellä.

 

 

Tapahtuma järjestetään yhteistyössä Rakkautta & Anarkiaa -festivaalin, Ravintola Lasipalatsin ja La Torrefazionen kanssa.

32. Rakkautta & Anarkiaa -elokuvafestivaali järjestetään 19.–29. syyskuuta 2019.
#rakkauttajaanarkiaa