Haku on auki!

Hae vaikuttajanuoreksi!

 

Haluatko vaikuttaa Amos Rexin tapahtumiin, ohjelmaan, someen – tai johonkin muuhun? Tule mukaan vaikuttajanuorten ryhmään!

Vaikuttajanuoret kokoontuvat Amos Rexissä kerran kuussa suunnittelemaan ja toteuttamaan sisältöjä näyttelyihin ja tapahtumiin. Ryhmään haetaan nyt uusia 15–23-vuotiaita jäseniä. Haku on auki su 8.3. asti! Ryhmä toimii suomeksi, mutta sen ei tarvitse olla ensisijainen kielesi. Osallistuminen on täysin maksutonta ja toimii yhteistyössä Helsingin kaupungin nuorisopalveluiden kanssa.

Sinulla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta taidemuseon toiminnasta tai osaamista taiteen tekemisestä. Tärkeää on, että olet utelias taidetta ja kulttuuria kohtaan sekä valmis työskentelemään ryhmässä.

Keväällä 2020 ryhmä kokoontuu seuraavina ajankohtina:

  • Maaliskuu 26.3.: ryhmän omat suosikit Generation 2020 -näyttelyssä
  • Huhtikuu: Game Amos (tarkempi päivä päätetään yhdessä)
  • Toukokuu: Generation Festival (tarkempi päivä päätetään yhdessä)
  • Kesäkuu: Pop up -tempaus aukiolla (tarkempi päivä päätetään yhdessä)

Amos Rexissä tehtävän yhteistyön lisäksi Vaikuttajanuorten ryhmällä on tavoitteena edistää nuorten ja kulttuuri- ja taidetoimijoitten välistä vuoropuhelua, sekä valottaa nuorten vaikuttamismahdollisuuksia. Mahdollisia uusia yhteistyökuvioita lähdetään kehittämään ryhmäläisten intressien mukaan.

Haku vuodelle 2020 on päättynyt. Ilmoitamme hakijoille henkilökohtaisesti valinnasta. Mahdolliset kysymykset toiminnasta voi lähettää osoitteeseen: vaikuttajanuoret@amosrex.fi.

 

Yhteistyössä: