Amos Rex Shopin kesän pop up kauppa Books & Plants Lasipalatsin kulmalla

Books and Plants Pop up

Books & Plants on Amos Rex Shopin kesän pop up -kauppa Lasipalatsin kulmalla. Innostus Books & Plants -pop upiin nousee studionäyttely Between usista, joka on nähtävissä Amos Rexissä 5.9. saaakka. Kirjat ja kasvit ovat meistä loistava parivaljakko. Tervetuloa pop upiin ja näyttelyyn!

Books & Plantsin kasvijoukkio on taiteilija Raimo Saarisen valitsema. Saarinen on mukana Amos Rexin Between Us (Meidän kesken) -studionäyttelyssä. Valitut viherkasvit ovat omia yksilöitään muodostaen samalla sympaattisen porukan.
Kasvien oheen on valikoitu kirjoja ja aikakausilehtiä, jotka käsittelevät luontoa, puutarhoja, ekologiaa ja ihmisen suhdetta luontoon.

Taidemaalari Karoliina Hellberg toteuttaa pop upin ikkunaan teoksen, jossa toistuu samoja aiheita kuin Books & Plantsissä. Helsingin kesässä kaikki kukkii nopeasti ja niin myös kesän kuluessa Hellbergin ikkunamaalaus kasvaa ja katoaa.

Tule moikkaamaan meitä ja kasveja!

Tule moik­kaa­maan 🌿📚

Books & Plants – kesän pop up 🌿📚
7.6.–5.7.2021
Lasipalatsin kulmalla
Sisäänkäynti Amos Rexin ovilta ja Amos Rexin aulan kautta.

Kun museo on auki, Amos Rex Shop on auki
Maanantai 11.00–17.30
Tiistai Suljettu
Keskiviikko 11.00–17.30
Torstai 11.00–17.30
Perjantai 11.00–17.30
Lauantai 11.00–16.30
Sunnuntai 11.00–16.30

 

Books & Plants Facebookissa

Graphics by Aliina Kauranne.

Amos Rex Shop

Museokauppamme on silta Amos Rexin kumpujen alaisen maailman ja oman arkesi välillä. Syvennä kokemustasi, opi lisää tai tuo näyttelyn maailma kotiisi. Aina ei myöskään tarvitse ostaa – tule inspiroitumaan kirjavalikoimastamme tai tule vain tutkimaan ja nauttimaan kaikille avoimesta taidelehtivalikoimastamme!

 

 

Amos Rex Shop