Teemme kaupungeista parempia paikkoja elää

 

KONEen tavoitteena on tehdä kaupungeista parempia paikkoja elää ja olemme ylpeitä että saamme olla mukana Amos Rex -hankkeessa yhtenä sponsorina. Museo tarjoaa vierailleen uudenlaisia elämyksiä Helsingin ydinkeskustassa, jossa vanha arkkitehtuuri kohtaa modernin teknologian, ja hanke sopiikin hyvin KONEen missioon.

Amos Rex on taiteen, näyttelyiden ja tapahtumien koti. Hisseillä on tärkeä rooli ihmisten liikkuessa tilasta ja tunnelmasta toiseen. Hissien pitää mukautua muuttuviin olosuhteisiin ja digitaaliseen ympäristöön. KONEen asentamissa elämyshisseissä on uusinta teknologiaa ja mediaseinistä heijastuu animaatioita, värejä ja valoja jotka valmistavat vierailijan aisteja seuraavaa kokemusta varten. Toivotamme kaikki tervetulleiksi ajelulle ja tutustumaan Amos Rexiin.

KONE yrityksenä:

Olemme alallamme yksi maailman johtavista yrityksistä. Valmistamme hissejä, liukuportaita ja automaattiovia sekä tarjoamme ratkaisuja laitteiden huoltoon ja modernisointiin rakennusten koko elinkaaren ajan. Teemme ihmisten liikkumisesta korkeammissa ja älykkäämmissä rakennuksissa turvallista, mukavaa ja luotettavaa.

www.kone.com