Vi gör städerna bättre att leva i

 

KONEs mission är att göra det enkelt att förflytta sig i en urban miljö. Vi är stolta över att vara en del av Amos Rex projektet, där historisk arkitektur förenas med modern teknologi. Amos Rex museet är ett hem för konst, utställningar och evenemang och erbjuder sina besökare nya upplevelser i hjärtat av Helsingfors.

Som en del av museets bestående delar spelar hissarna en viktig roll när besökarna rör sig från en plats till en annan. Hissarna anpassar sig även till mångfalden av olika utställningar; väggarna i hissen kan programmeras till att visa ljus och animationer och de integrerade ljudsystemen bidrar till att komplettera sinnesintrycket. Välkommen på en färd för att upptäcka Amos Rex.

Om KONE:

KONE är ett av världens ledande företag inom hiss- och rulltrappsbranschen. Vi levererar hissar, rulltrappor och automatiska dörrar, liksom moderniserings- och underhållslösningar som ger mervärde över byggnadens hela livscykel.
Vi hjälper människor att förflytta sig tryggt och bekvämt i högre, smartare byggnader. Det vi kallar People Flow®. Tillsammans med våra kunder och medarbetare världen över bidrar vi till en bättre urban levnadsmiljö.

www.kone.com