Julia Masalin: Juhlat. Generation 2020.

Varhaiskasvatus & päiväkoti

Varhaiskasvatus & päiväkoti:

 

Oun kierros

Kieli: suomi, ruotsi, englanti

Tervetuloa mukaan Oun taidekierrokselle! Tämä kierros sopii erityisen hyvin kaikille alle 8-vuotiaille, yhdessä jonkun lukutaitoisen kanssa. Kierrosta voi seurata myös kuunnellen!

Oun kierros

 

Alakoulu & yläkoulu & toinen aste

Alakoulu & yläkoulu & toinen aste:

 

Instagram-opastukset

Kieli: suomi, ruotsi, englanti, espanja, ranska, italia, saksa, venäjä, japani

Amos Rexin Instagram TV:ssä on noin 10–15 min pituisia yleisöopastuksia eri kielillä, Generation 2020 näyttelyyn: suomeksi, ruotsiksi, englanniksi, ranskaksi, espanjaksi, japaniksi ja saksaksi. Videon alla olevaan kommenttikenttään katsojat voivat kommentoida teoksia, ja kysyä kysymyksiä, kuten tavallisella museovierailulla. Vastaamme kysymyksiin säännöllisesti.

Ilmoitamme somekanavissamme, milloin tapahtuu Instagram Live lähetyksiä. Niitä kierroksia voi seurata reaaliajassa, ja kommunikoida suoraan oppaan kanssa.

Katso opastuksia: @amoskonst

 

Video-opastus

Kieli: suomi

15 min kestävällä kierroksella, kaksi Amos Rexin opasta vie virtuaalivierailulle ajankohtaiseen Generation 2020 -näyttelyyn. Opastuksella syvennytään muutamaan teokseen, näkökulmalla muoti, muotoilu, materiaalit ja käsityö.

Katso opastus

 

Tee oma pointillistinen maalaus

Kieli: suomi, ruotsi, englanti

Kun taiteesta ottaa etäisyyttä, saattaa nähdä jotain uutta! Tässä ohjeet, miten voit tehdä oman pointillistisen maalauksen helposti kotona.

Ohjeet

Yläkoulu & toinen aste

Yläkoulu & toinen aste:

 

Opepaketti

Kieli: suomi, ruotsi, englanti

Opepaketti on suunnattu tukemaan opettajien omatoimivierailuja ryhmän kanssa museossa, mutta sen sisältämät tehtävät ovat myös räätälöitävissä kotiopetukseen, esimerkiksi yhdessä Absurdeja aikoja –videotaidekokonaisuuden kanssa.

 

Taidetestaajat

Kieli: suomi, ruotsi

Amos Rex on mukana valtakunnallisessa Taidetestaajat –hankkeessa. Taidetestaajille räätälöity vierailu ja teos on siirretty kokonaan verkkoon. Työskentelyyn voi osallistua vain Taidetestaajat –organisaation kautta ilmoittautuneet ryhmät, mutta video-opastus on nähtävillä kaikille, ja sitä saa katsoa kuka tahansa. Jos ette ole mukana Taidetestaajissa, voitte silti hyödyntää oppaan kysymyksiä ja tehtäviä omassa etätyöskentelyssänne muulla tavoin. Voitte myös hyödyntää Taidetestaajlle luotua materiaalipakettia, ja räätälöidä siitä itsellenne sopivia tehtäviä.

Katso opastettu kierros

Taidetestaajien materiaalipaketti