Salvo Toscano, courtesy of "Reading on Thames Festival, 2018”

”Nyt jos koskaan on aika, jolloin tarvitsemme keskustelua.” Maailmaa kiertänyt Muse Conversations saapuu Suomeen! Oxfordin yliopiston tunnettu filosofi, historioitsija ja kirjailija Theodore Zeldin kertoo mistä on kyse puheenvuorossaan pe 13.9. klo 13–14. Osallistu Muse Conversations -tapahtumaan ma 16.9. klo 13–15 tai klo 19–21 Amos Rexissä. Tilaisuudet ovat ilmaisia ja kaikille avoimia!

Jo yli 12 000 henkilöä 20 maassa eri puolilla maailmaa on osallistunut ylistettyihin Muse Conversations – keskustelutilaisuuksiin.

 

 

 

Esittelyssä Theodore Zeldin

Perjantaina 13.9. klo 13-14

Theodore Zeldin kertoo puheenvuorossaan siitä, kuinka uudenlainen keskustelutapa voi herättää luottamusta ja ymmärrystä ihmisten välillä, sekä inspiroida niin työelämässä, taiteessa kuin henkilökohtaisen elämän saralla.

Puheenvuoro on englanniksi, eikä vaadi ennakkoilmoittautumista.

 

Muse Conversations

Maanantai 16.9. klo 13-15 & 19-21

Osallistu Theodore Zeldinin Muse Converrsations -keskusteluun maanantaina 16.9.

Osallistujat saavat illallisen kulkua mukailevan ”keskustelumenun”, ohjaamaan pareittain käytävää keskustelua. Menun kysymysten avulla osallistujat pääsevät pohtimaan sitä, miten he viettävät elämänsä, ja tekemään uusia johtopäätöksiä omien kokemuksiensa perusteella ​​ja ymmärtämään toisiaan.

Muse Conversations on vaikuttava ja ikimuistoinen kohtaaminen. Se tulee muuttamaan maailmaasi, ainakin hetkeksi. Et tarvitse ennakkotietoa osallistuaksesi, riittää että tuot itsesi ja omat ajatuksesi.

Theodore Zeldin, brittiläisen imperiumin komentaja (CBE) ja yksi aikamme suurimmista ajattelijoista, lanseeraa tulevan Muse Conversations -tapahtuman Helsingissä.

Historioitsija ja ajattelija Theodore Zeldin on Oxfordin yliopiston kasvatti. Historian tutkijana hän on uraa uurtavalla tavalla selvittänyt, kuinka suhteet ja tunteet, kuten rakkaus, pelko, yksinäisyys, ystävyys ja kunnianhimo, ovat kehittyneet eri sivilisaatioissa aikojen saatossa. Erityisesti hän on pohtinut, miten näihin tekijöihin voidaan tänä päivänä vaikuttaa käyttämällä uudenlaista keskustelukulttuuria, joka synnyttää luottamusta muukalaisten kesken. Viimeisten 30 vuoden aikana Theodore Zeldin on kehittänyt empiirisesti keskustelukonseptia, jonka avulla ihmiset voivat vaihtaa kokemuksiaan ja käsitellä omia pyrkimyksiään ja siten lisätä keskinäistä ymmärrystä ja luottamusta. Konsepti tunnetaan nimellä Muse Conversations. Zeldin on toiminut Ranskan presidentin neuvonantajana, ja hänelle on myönnetty Ranskan kunnialegioonan komentajan arvonimi. Hän on myös saanut brittiläisen Wolfsonin historiapalkinnon teoksestaan, joka käsittelee Ranskan historiaa.
www.oxfordmuse.com

”Aivan mieletöntä! En muista, koska olisin viimeksi jutellut kenenkään kanssa tällä tavalla.”
– Johtaja, Asian Cultural Centre, Oxfordin kaupunginvaltuusto, Iso-Britannia

”Nautin kokemuksesta suunnattomasti. Keskustelu on mainio idea. Kohtaaminen ja juttelu keskustelukumppanini kanssa oli erittäin miellyttävä kokemus ja palautti uskoni nuorempaan sukupolveen sekä suvaitsevaisuuteen.”
– Aluevarasihteeri, Posti- ja tietoliikennealojen ammattiyhdistys, Iso-Britannia

Executive Producer of the Muse Conversations: MiklagårdArts