Varauksessa toivomme mahdollisimman paljon tietoa ryhmästä. Mitä enemmän oppaamme tietää etukäteen, sitä paremmin hän voi mukauttaa kierroksen juuri teidän ryhmällenne sopivaksi!

Nettilomakkeen kautta tehdyt varaukset astuvat voimaan, kun museo vahvistaa varauksen. Vahvistus tulee sähköpostitse ilmoitettuun osoitteeseen, ellei muuta sovita. Varaus pyritään vahvistamaan mahdollisimman pian.

Suosittelemme tulemaan paikalle noin 5 minuuttia ennen opastuksen alkua. Museoon ei voi tulla sisälle etukäteen ennen varattua aikaa. Ryhmän tulee ilmoittaa myöhästymisestä, opas odottaa ryhmää enintään 15 minuuttia. Varaus on voimassa vain valittuna ajankohtana. Jos ryhmä myöhästyy enemmän kuin 15 minuuttia opastus/taidepaja perutaan.

Koulu- ja lapsiryhmät

Museon oppaat vastaavat taidepajojen ja näyttelykierrosten vetämisestä. Opettajat/vanhemmat ovat päävastuussa ryhmästä koko museovierailun ajan ja pitävät huolen työrauhasta.

Museon säännöt

Hyväksymällä varausehdot sitoudutte noudattamaan museon sääntöjä:

  • Teoksiin ei saa koskea, ellei asiasta erikseen mainita.
  • Museossa kuljetaan rauhallisesti.
  • Seiniin ja vitriineihin ei saa nojata teosturvallisuuden vuoksi.
  • Seuraattehan museon henkilökunnan ohjeita.

Teosturvallisuuden vuoksi näyttelytilaan ei saa viedä:

  • reppuja tai isoja laukkuja, pieniä reppuja (max 30 x 30cm) saa kantaa kädessä tai vatsan puolella
  • nesteitä
  • sateenvarjoja
  • valokuvausjalustoja tai selfie-keppejä

Peruminen

Opastuksen voi perua veloituksetta seitsemän vuorokautta ennen varauksen ajankohtaa. Alle seitsemän vuorokautta ennen varauksen ajankohtaa perutuista opastuksista peritään 50 euron maksu.

Peruutus on tehtävä joko kirjallisesti osoitteeseen opasvaraus@amosrex.fi tai soittamalla Amos Rexin asiakaspalveluun sen aukioloaikoina.

Pidätämme oikeuden muutoksiin. Jos museo joutuu perumaan varauksen (esim. oppaan sairastuessa), tästä ei koidu asiakkaalle kuluja. Alueellisten ja valtakunnalliset koronarajoitukset vaikuttavat toimintaamme.
Olemme teihin yhteydessä mikäli koronarajoitukset päivittyvät niin, että muutoksilla on vaikutusta vierailuunne.

Maksaminen ja laskutus

Opastuksen voi maksaa laskulla, tai paikan päällä ennen kierrosta. Ryhmät voivat siirtyä suoraan alakerran kassalle ja naulakoille. Pääsyliput veloitetaan toteutuneen henkilömäärän mukaan.