Varauksen vahvistus

Alustavat varaukset ja nettilomakkeen kautta tehdyt alustavat varaukset astuvat voimaan, kun saat ryhmäpalvelultamme kirjallisen varausvahvistuksen sähköpostitse. Pyrimme vahvistamaan varauksesi mahdollisimman pian.

Saapuminen

Varaus on voimassa vain sovittuna ajankohtana. Ryhmä voi saapua museolle 10 minuuttia ennen varauksen alkua. Ryhmien sisäänkäynti on museon Lasipalatsinaukion puoleisella esteettömällä ovella. Etukäteen varatut ja vahvistetut vierailut otetaan vastaan museon K1-kerroksen ryhmäkassalla.

Myöhästyminen

Asiakkaan tulee ilmoittaa myöhästymisestä varausvahvistuksessa ilmoitettuun numeroon. Jos asiakas myöhästyy yli 15 minuuttia, varaus peruuntuu. Jos opastuksen varannut asiakas myöhästyy yli 15 minuuttia, opastus peruuntuu ja asiakas maksaa peruutusmaksun 50,00 € (koulujen peruutusmaksu 30,00 €).

Museon säännöt

Hyväksymällä varausehdot sitoudutte noudattamaan museon sääntöjä:

  • Teoksiin ei saa koskea, ellei asiasta erikseen mainita.
  • Museossa kuljetaan rauhallisesti.
  • Seiniin ja vitriineihin ei saa nojata teosturvallisuuden vuoksi.
  • Seuraattehan museon henkilökunnan ohjeita.

Teosturvallisuuden vuoksi näyttelytilaan ei saa viedä:

  • reppuja tai isoja laukkuja, pieniä reppuja (max 30 x 30cm) saa kantaa kädessä tai vatsan puolella
  • nesteitä
  • sateenvarjoja
  • nastakenkiä
  • valokuvausjalustoja tai selfie-keppejä

Koulu- ja lapsiryhmät

Museon oppaat vastaavat taidepajojen ja näyttelykierrosten vetämisestä. Opettajat/vanhemmat ovat päävastuussa ryhmästä koko museovierailun ajan ja pitävät huolen työrauhasta.

Peruutukset

Peruutus on tehtävä joko kirjallisesti osoitteeseen booking@amosrex.fi tai soittamalla Amos Rexin ryhmäpalveluun sen aukioloaikoina.

Opastusvarauksen voit perua veloituksetta ilmoittamalla peruutuksesta viimeistään 7 päivää ennen varauksen alkua. Myöhäisemmistä peruutuksista Amos Rex veloittaa opastuksen varanneelta asiakkaalta 50 € peruutusmaksun. Kouluryhmän opastuksen peruutusmaksu on 30 €.

Jos museo joutuu perumaan varauksen (esimerkiksi oppaan sairastuessa), asiakasta ei veloiteta.

Maksutavat

Opastuksen ja ryhmän pääsyliput voi maksaa laskulla vierailun jälkeen (vain y-tunnuksella), tai paikan päällä ryhmäkassalla ennen kierrosta. Pääsyliput veloitetaan toteutuneen henkilömäärän mukaan.

Pidätämme oikeuden varausehtojen muutoksiin.