Vuokraamme Lasipalatsissa sijaitsevaa Bio Rex -salia lämpiöineen sekä Lasipalatsin aukiota yritys- ja yksityistilaisuuksiin.

Bio Rexin lämpiöt ja elokuvasali luovat toimivan kokonaisuuden monipuolisiin tapahtumiin. Yksityistilaisuuden yhteyteen voi myös sisällyttää käynnin Amos Rexin ajankohtaisessa näyttelyssä ja tilaisuuden kaikki tarjoilut voi tilata Ravintola Lasipalatsin kautta. Kauttamme saat myös teknisesti korkeatasoisen tapahtumatoteutuksen virtuaalisena, hybridinä tai livenä.

Amos Rexin näyttelytiloja tai maanalaista aulaa ei valitettavasti vuokrata yksityistapahtumia varten. Etsitkö tekemistä pienemmälle tilaisuudelle, vaikka tyhy-päivään? Tutustu myös Amos Rexin opastuksiin ja taidepajoihin: Palvelut ryhmille.

Tilavuokraukseen liittyvät kyselyt:
Rex Events
tuotanto- ja asiakkuuspäällikkö Marjo Sahi
marjo.sahi@rexevents.fi, +358 50 466 2370

Tilaisuuksien catering-kyselyt:
biorex@ravintolalasipalatsi.fi

Vuokrattavat tilat

Bio Rex -lämpiöt

Bio Rexin ainutlaatuiset lämpiötilat ovat vuokrattavissa sekä yritys- että yksityiskäyttöön. Lämpiöissä järjestät näyttävän gaalan tai istuvan illallisen. Tilat soveltuvat hyvin myös erilaisiin esittelytilaisuuksiin tai pieniin seminaareihin.

Mihin Esimerkiksi juhlat, gaalat, lanseeraukset, cocktailtilaisuudet, esittelytilaisuudet, seminaarit
Kapasiteetti Sisälämpiö, lämpiö 1:
istuva illallinen 130 hlöä
seisova tilaisuus 350 hlöä
seminaari/kokous 150 hlöä
Ulkolämpiö, lämpiö 2:
istuva illallinen 110 hlöä
seisova tilaisuus 150 hlöä
seminaari/kokous 100 hlöä
Lisäksi käytössä terassi 100 hlöä
Tekniikka Kevyt kiinteä äänentoistokalusto. Mahdollisuus myös liikuteltavaan ääni-, valo- ja projisointitekniikkaan.

 

Tapahtumatekniikan esimerkkipaketteja

Bio Rex -sali

Bio Rexin elokuvasali on näyttävä ja tekniikaltaan hyvin varusteltu nousevan katsomon sali. Bio Rexin arkkitehtuuriltaan ainutlaatuiset avarat ja valoisat lämpiöt ovat vuokrattavissa yritys- ja yksityistilaisuuksiin yhdessä elokuvasalin kanssa tai erikseen. Bio Rex –sali soveltuu erinomaisesti seminaarien, koulutusten ja kokousten järjestämiseen, mutta tekniikkansa puolesta se sopii erinomaisesti myös elokuvanäytöksiin.

Mihin Esimerkiksi seminaarit, kokoukset, konsertit, elokuvanäytökset
Kapasiteetti 415 istumapaikkaa salissa, ja aitiot 30 istumapaikkaa
Tekniikka Monipuolinen valaisu- ja esitystekniikka, iso valkokangas, puheäänelle ja elokuvanäytöksiin sopiva äänentoisto.

 

Tapahtumatekniikan esimerkkipaketteja

La­si­pa­lat­sin aukio

Tuulista ja autiota, vaikka osallistujia olisi vähän enemmänkin? Ei Lasipalatsin aukiolla. Kaupungin viihtyisin aukio on vuokrattavissa yleisölle avoimiin tapahtumiin muutamasta tunnista aina useampaan päivään. Aukiota voi vuokrata myös pienemmissä osissa esimerkiksi yksittäiseksi promootiopaikaksi. Huom. Lasipalatsin aukiolla on käynnissä remontti, jonka arvioitu valmistumisaika on syksyllä 2023. Aukio on kuitenkin remontin aikana vuokrattavissa sovelutuvilta osin.

Alue Vuokrauskäytössä on noin 1300 m2, jonka lisäksi aukiolla on kaksi terassialuetta, savupiippu sekä viisi betonilaattapäällysteistä kupolia. Muilta osin aukio vuokrataan vuokrausalaltaan tyhjänä ilman tapahtumatekniikkaa, rakenteita tai kalusteita.
Tekniikka Useita sähköpääkeskuksia (voimavirta), vesisyöttö

Virtuaali- ja hybri­di­ta­pah­tu­mat Bio Rexissä

Bio Rexin tilat taipuvat helposti niin studioksi virtuaalitapahtumalle kuin tasokkaaseen hybriditapahtumaankin. Autamme sinua toteuttamaan korkeatasoiset ja turvalliset livestriimaukset, hybridi- ja virtuaalitapahtumat luotettavan yhteistyökumppanimme kautta.

Kuva: Game Amos

Esimerkkipaketit

REX EVENTS
Mannerheimintie 22–24, 00100 Helsinki
y-tunnus: 3202727-5