Voit vuokrata Lasipalatsin aukion tai Lasipalatsissa sijaitsevan Bio Rex -salin lämpiöineen yritys- ja yksityistilaisuuksiin.

Bio Rexin lämpiöt ja teatterisali, sekä useat kokoustilat saman kerroksen Ravintola Lasipalatsissa luovat toimivan kokonaisuuden monipuolisiin tapahtumiin. Yksityistilaisuuden yhteyteen voi sisällyttää käynnin Amos Rexin ajankohtaisessa näyttelyssä. Tilaisuuden kaikki tarjoilut voi tilata Ravintola Lasipalatsin kautta.

Amos Rexin näyttelytiloja tai maanalaista aulaa ei valitettavasti vuokrata yksityistapahtumia varten. Etsitkö tekemistä pienemmälle tilaisuudelle, vaikka tyhy-päivään? Tutustu Amos Rexin taidepajoihin.

Bio Rexin tapahtumatoimintaan liittyvät kyselyt:
vastaava tuottaja Marjo Sahi,
marjo.sahi@amosrex.fi, +358 50 466 2370

Vuokrattavat tilat

Tuomas Uusheimo / Amos Rex, 2018

Bio Rex -lämpiöt

Bio Rexin ainutlaatuiset lämpiötilat ovat vuokrattavissa sekä yritys- että yksityiskäyttöön. Lämpiöissä järjestät näyttävän gaalan tai istuvan illallisen. Tilat soveltuvat hyvin myös erilaisiin esittelytilaisuuksiin tai pieniin seminaareihin.

Mihin Esimerkiksi juhlat, gaalat, lanseeraukset, cocktailtilaisuudet, esittelytilaisuudet, seminaarit
Kapasiteetti Sisälämpiö, lämpiö 1
istuva illallinen 130 hlöä
seisova tilaisuus 350 hlöä
seminaari/kokous 150 hlöäUlkolämpiö, lämpiö 2
istuva illallinen 110 hlöä
seisova tilaisuus 150 hlöä
seminaari/kokous 100 hlöä

Lisäksi käytössä terassi 100 hlöä

Tekniikka Kevyt kiinteä äänentoistokalusto. Mahdollisuus myös liikuteltavaan ääni-, valo- ja projisointitekniikkaan.

 

Tilavuokraustiedustelu

Bio Rex -sali

Bio Rexin elokuvasali on näyttävä ja tekniikaltaan hyvin varusteltu nousevan katsomon sali. Bio Rexin arkkitehtuuriltaan ainutlaatuiset avarat ja valoisat lämpiöt ovat vuokrattavissa yritys- ja yksityistilaisuuksiin yhdessä elokuvasalin kanssa tai erikseen. Bio Rex –sali soveltuu erinomaisesti seminaarien, koulutusten ja kokousten järjestämiseen, mutta tekniikkansa puolesta se sopii erinomaisesti myös elokuvanäytöksiin.

Mihin Esimerkiksi seminaarit, kokoukset, konsertit, elokuvanäytökset
Kapasiteetti 550 hlöä. Katsomon lisäksi salin perällä on erillisiä kahden ja neljän hengen aitioita.
Tekniikka Monipuolinen valaisu- ja esitystekniikka, iso valkokangas, puheäänelle ja elokuvanäytöksiin sopiva äänentoisto.

 

Tilavuokraustiedustelu

La­si­pa­lat­sin aukio

Tuulista ja autiota, vaikka osallistujia olisi vähän enemmänkin? Ei Lasipalatsin aukiolla. Kaupungin viihtyisin aukio on vuokrattavissa yleisölle avoimiin tapahtumiin muutamasta tunnista aina useampaan päivään. Aukiota voi vuokrata myös pienemmissä osissa esimerkiksi yksittäiseksi promootiopaikaksi.

Alue Vuokrauskäytössä on noin 1300 m2, jonka lisäksi aukiolla on kaksi terassialuetta, savupiippu sekä viisi betonilaattapäällysteistä kupolia. Muilta osin aukio vuokrataan vuokrausalaltaan tyhjänä ilman tapahtumatekniikkaa, rakenteita tai kalusteita.
Tekniikka Useita sähköpääkeskuksia (voimavirta), vesisyöttö

 

Tilavuokraustiedustelu