Suunnitteletko opastettua vierailua Amos Rexissä?

Tällä sivulla on museon varattavat opastukset. Voit varata 45 minuutin pituisen ohjatun kierroksen tai lyhyen intro-opastuksen ajankohtaiseen näyttelyyn.

Opastukselle ei tarvitse varata ennakkoon pääsylippuja. Ryhmällenne varataan sisäänpääsy sovittuun kellonaikaan opastuksen yhteyteen.

Opastuksia on tarjolla rajoitetusti. Emme ota tällä hetkellä valitettavasti vastaan suurempia omatoimiryhmiä. Näyttelyämme rajoittavat tiukat turvallisuussäännöt, joiden myötä voimme vastaanottaa ryhmiä pienemmällä kapasiteetilla.

Bill Viola, Tristan’s Ascension (The Sound of a Mountain Under a Waterfall), yksityiskohta, 2005. Video/ääni-installaatio.

Intro-opastus: Bill Viola

Mistä Bill Violan taide syntyy ja mitä tarkoittaa, että video on elektronista vettä? Tämän miniopastuksen aikana saat matkaeväitä ennen astumista Inner Journey -näyttelyn maailmaan. Kuulet taiteilijan tavasta työskennellä, näyttelyn ja teosten teemoista sekä ajatuksista niiden taustalla. Intron jälkeen ryhmä voi vapaasti kiertää näyttelyä ja kääntyä paikalla olevien keskusteluoppaiden puoleen.

Kesto n. 20 min.
Kielet suomi, ruotsi, englanti (tiedusteltaessa venäjä, viro, ranska, saksa, italia, espanja, japani)
Ryhmäkoko max. 15 hlö / opas
Hinta arkisin 80 € + pääsyliput
viikonloppuisin 120 € + pääsyliput

 

Ohjattu kierros Bill Violan Inner Journey -näyt­te­lys­sä

Varaa ryhmällesi toiminnallinen kierros Inner Journey-näyttelyyn. Tällä ohjatulla kierroksella syvennymme sisäiseen matkaan ja pohdimme näyttelyn keskeisiä teemoja toiminnan ja tehtävien kautta. Kierroksella pysähdytään elämän suurten kysymysten äärelle muutaman teoksen äärellä. Missä sinä päätyt ja missä alkaa taide?

Kesto 45 min
Kielet suomi, ruotsi, englanti (tiedusteltaessa venäjä, viro, ranska, saksa, italia, espanja, japani)
Ryhmäkoko ja hinta max 15 hlö / opas
Hinta arkisin 120 € + pääsyliput
viikonloppuisin 150 € + pääsyliput
Lisätietoa Näyttely koostuu videoteoksista, opas ei puhu niiden päälle vaan antaa vinkkejä niiden katsomiseen.

 

Bill Viola ja USC Game Innovation Lab, The Night Journey (2007–2018). Kuva videopelistä. (c) Bill Viola Studio ja USC Game Innovation Lab.

Opas­va­raus

Opasvarauksen tavoitat:

puh. 09 6844 4633
Avoinna ma, ke ja to klo 13–16
opasvaraus@amosrex.fi