Opastukset

Intro-opastus: Maanala

Mitä yhteistä on ihmemaan Liisalla ja metromatkalla? Entä mistä oikein aloittaa näyttelyn yli sataan teokseen tutustuminen? Intro on lyhyt opastus, jossa asiantuntijamme antaa matkaeväitä mukaan näyttelykäynnille. Introlla kuulette näyttelyn taustoista, saatte lyhyen katsauksen sen eri teemoihin ja tutustutte yhteen teokseen syvemmin, jonka jälkeen ryhmän jäsenet voivat kierrellä näyttelyssä itsenäisesti.

Kesto noin 20 min.
Kielet suomi, ruotsi, englanti (tiedusteltaessa venäjä, viro, ranska, saksa, italia, espanja, japani)
Ryhmäkoko max. 15 hlö / opas
Hinta arkisin 80 € + pääsyliput
viikonloppuisin 120 € + pääsyliput

 

Opastus Maanala-näyt­te­lyyn

Romanttisista luolista Minotauroksen labyrinttiin ja maanalaisista fantasiaolennoista karmiviin katakombeihin. Tällä kierroksella oppaamme vie teidät matkalle Maanala-näyttelyyn, jossa tutustutaan siihen, miten taiteilijat ennen ja nykypäivänä ovat käsitelleet maanalaisuutta teoksissaan. Vierailu räätälöidään mielellään ryhmän omien toiveiden ja kiinnostuksen kohteiden mukaan!

Kesto noin 45 min
Kielet suomi, ruotsi, englanti (tiedusteltaessa venäjä, viro, ranska, saksa, italia, espanja, japani)
Ryhmäkoko max. 15 hlö / opas
Hinta arkisin 120 € + pääsyliput
viikonloppuisin 150 € + pääsyliput

 

Omatoimiryhmät

Ryhmien oma­toi­mi­set vierailut

Varaattehan ryhmävierailunne aina etukäteen, jotta voimme palvella teitä parhaiten paikan päällä. Mikäli museolla on ruuhkaa, ennakkoon varatuilla ryhmillä on etuoikeus sisäänpääsyyn. Mikäli ette ole ilmoittaneet saapumistanne etukäteen, varautukaa mahdolliseen odotteluun tai tulemaan myöhemmin uudestaan väljempänä hetkenä.

Väistättehän myös ryhmänne kanssa mahdollisia opastuksia näyttelytiloissa.

Ryhmäkoko max. 15 hlö
Hinta pääsyliput

 

Varaa opastus

opasvaraus@amosrex.fi