Etsitkö pal­ve­lui­ta kou­lu­lais­ryh­mil­le?

Opastukset

Taidepaja

Erilaiset värit, sekä niiden puuttuminen tai muuten epätyypillinen käyttäytyminen, vaikuttavat ihmisen tunnetilaan ja kokemukseen ympäristöstä monin tavoin. Kierroksella tutkitaan näitä vaikutuksia taiteen äärellä, erilaisten tehtävien avulla. Taidepajan tehtävät sopivat kaikenlaisille osallistujille: lapsille ja aikuisille, taidetta vieroksuville sekä sitä rakastaville.

Taidepaja pidetään Studio Rex -taidepajatilassa ja Sigurd Frosterus -kokoelmasalissa. Lisäksi opas vie teidät lyhyelle kävelyretkelle Hiljainen paraati -näyttelyn puistomaisille poluille.

Taidepajan jälkeen voitte jäädä kiertämään näyttelyä itsenäisesti.

Kesto n. 1 h
Kielet suomi, ruotsi, englanti (tiedusteltaessa venäjä, viro, ranska, saksa, italia, espanja, japani)
Ryhmäkoko max. 15 hlö
Hinta 200 € / ei varattavissa viikonloppuisin + pääsyliput

 

Intro-opastus: Hiljainen paraati

Hiljainen paraati -näyttelyssä kuljetaan oppaan sijaan oman intuition johtamana. Intro on lyhyt opastus ennen näyttelyyn sisään astumista, jossa kerrotaan taustaa taiteilijasta ja hänen teoksistaan. Intro antaa eväitä näyttelyn kokemiseen, ja lopuksi opas lähettää osallistujat kiertämään näyttelyä itsenäisesti. Introa ei pidetä näyttelytiloissa, sillä näyttelyssä ei voi liikkua ryhmänä.

Kesto noin 20 min.
Kielet suomi, ruotsi, englanti (tiedusteltaessa venäjä, viro, ranska, saksa, italia, espanja, japani)
Ryhmäkoko max. 15 hlö / opas
Hinta arkisin 80 € + pääsyliput
viikonloppuisin 120 € + pääsyliput

 

Ryhmien oma­toi­mi­set vierailut

Hiljainen paraati -näyttelyssä ei voi vierailla ryhmänä. Näyttely on kokonaisvaltainen installaatiopuisto, jossa on kapeita polkuja eli siellä on vain vähän tilaa kulkea. Tarjoamme ryhmille Amos Rexin taidepajoja ja intro-opastuksia, joiden lopuksi opas ohjaa osallistujia porrastetusti näyttelyyn.

Varaa opastus

Opasvaraus
09 6844 4633 (avoinna ma, ke ja to klo 13-16)
opasvaraus@amosrex.fi