Amos Rexissä on paljon kivaa tekemistä ja näkemistä yhdessä talvilomalla! Kokosimme tälle sivulle parhaat vinkit lapsille.

Amos Rexissä on esillä Generation 2020 -näyttely. Se on nuorten ja nuorten aikuisten taidenäyttely, jossa voi kokea maalauksia, tanssiesityksiä, veistoksia, videoita, ja paljon siitä väliltä! Kun suunnittelet museokäyntiä, muista vierailla Lasten Amos Rex -sivulla. Siellä on kaikki tiedot mitä voit tarvita vierailua varten.

Talvilomaviikon tehtävät

Tutustu näyttelyyn hauskojen tehtävien avulla!

 

Voit tehdä Generation 2020 -näyttelyyn suunniteltuja taidetehtäviä yhdessä näyttelykäynnillä. Tehtävien kautta pääset tutustumaan lähemmin nuorten taiteilijoiden suureen näyttelyyn. Voit katsoa kaikki tehtävät alla olevaa nappia painavalla tai pyytämällä henkilökunnaltamme pienen tehtävävihkon ennen kun menet näyttelyyn.

 

 

Seuraa lasten reittiä!

Kulje lasten reitti!

 

Voitte kiertää näyttelyn yhdessä seuraamalla lasten reittiä! Löydättekö kaikki reitin varteen merkatut teokset? Karttaa voi seurata omalla laitteella, tai sen saa myös paperiversiona mukaan museon henkilökunnalta.

Ota mukaan Ou

Lainaa halattava Ou!

Tämä on Ou. Ou tykkää lapsista, sillä he usein ymmärtävät sitä paremmin kuin aikuiset. Oulla on nimittäin välillä hieman vaikeaa hallita tunteitaan, ja se on aikamoinen energiapommi.

Jos jännittää, voi pyytää vaatesäilytyksestä kaveriksi mukaan lainattavan, halattavan Oun. Ou asuu Amos Rexissä, ja on tottunut erikoisempaankin taiteeseen. Yhdessä voitte pohtia eri tunteita taiteen äärellä. Ja jos jokin jännittää, Outa voi puristaa tai silittää (se tykkää siitä) mutta ei heitellä. Sille voi myös kuiskia ajatuksia – joskus jännitykseen auttaa että vain sanoo sen ääneen!