Danske Bank <3 Amos Rex

Danske Bank toimii Amos Rexin pääyhteistyökumppanina ja mahdollistaa lisätyn todellisuuden kokemuksia. Yhteistyön ytimessä ovat molemmille tärkeät teemat: Digitaalisuuden hyödyntäminen sisältöjen ja palveluiden käytettävyyden kehittämisessä ja elävöittämisessä sekä taide-elämysten mahdollistaminen erityisesti lapsille ja nuorille.

Le Chat Doré:
Ve­nä­läi­nen kabinetti

Birger Carlstedt -näyttelyyn on toteutettu Le Chat Doré -kahvilan venäläinen kabinetti lisätyn todellisuuden tekniikalla.

Kabinettiin pystyy tutustumaan älylaitteeseen ladattavalla, ilmaisella Arilyn-sovelluksella.

 

Flashback

Mitä Lasipalatsin tilalla oli ennen sen rakentamista 1936? Missä nuoret viettivät aikaansa 1950-luvulla? Millaiselta Helsingissä näytti 1800-luvulla? Kenen ansiosta Amos Rex oikeastaan syntyi? Kaikkiin näihin hetkiin voit nyt sukeltaa Lasipalatsissa puhelimesi avulla!

Flashback on lisätyn todellisuuden kautta koettava aikamatka, joka valottaa Lasipalatsin ja samalla Helsingin historian vaiheita ainutlaatuisella tavalla. Seikkailussa oppaana toimii Seksikäs Suklaa, joka on suomalainen mediapersoona, tubettaja, juontaja sekä artisti.

Flashback on nähtävissä ilmaisen Arilyn-sovelluksen kautta Lasipalatsissa sijaitsevia tarroja skannaamalla. Kokemus ei vaadi museokäyntiä, vaan se on tarkoitettu kaikille kiinnostuneille koettavaksi milloin tahansa.