Ennakkolippu

Onko vierailupäivä jo tiedossa? Osta ennakkolippu Egyptin loisto -näyttelyyn verkkokaupastamme. Ennakkoliput ovat myynnissä aina kuukaudeksi eteenpäin. Seuraavan kuukauden ennakkoliput tulevat myyntiin edellisen kuun lopussa. Ennakkolippuja on tarjolla vain rajallinen määrä kullekin kuukaudelle.

Mikäli ennakkoliput ovat loppuneet verkkokaupasta toivomallesi päivälle, voit aina ostaa pääsylipun myös normaalisti museon lippukassalta.

Katso aukioloajat ja lippujen hinnat.

Sisäänpääsy

Saapuessasi ennakkolipulla museoon suosittelemme käyttämään Lasipalatsin aukion esteetöntä sisäänkäyntiä. Ennakkolipulla voi siirtyä museon lippukassojen ohi suoraan museokauppaan hakemaan sisäänpääsytarran.

Ennakkolippu vaihdetaan museokaupan kassalla päivän sisäänpääsytarraan viimeistään 45 minuuttia ennen museon sulkemisaikaa.

Ennakkolippu oikeuttaa vain lipunhaltijan sisäänpääsyyn valittuna päivänä. Museokaupan kassalta pääsee sisään vain ennakkolipun haltija. Muut lipunhaltijan seurassa tulevat eivät voi ostaa lippua vaihdon yhteydessä. Myös lasten (alle 18-vuotiaat) tulee ostaa ennakkolippu.

Kysymyksiä?

Ongelmatapauksissa ota puhelimitse yhteyttä asiakaspalveluumme tai jätä viesti. Viesteihin vastaamme pääsääntöisesti nopeammin.

Ohjeita vierailulle Amos Rexissä korona-aikana