Varaa museovierailusi ennakkoon verkossa!

Amos Rexiin pääsee ennakkoon varatulla vierailuajalla. Varaa vierailuaika ennakkoon verkossa ja maksa liput vierailun yhteydessä museon kassalla. Vierailuaikoja on saatavilla nyt 1.8. asti. Elokuun ja syyskuun vierailuaikoja voi varata tiistaista 15.6. alkaen.

Toimi näin:
1. Varaa itsellesi tai seurueellesi (max. 5 henkilöä) tarvittava määrä ennakkolippuja haluamallesi vierailuajalle.
2. Saavu museolle varauksesi aikana.
3. Maksa liput museon kassalla vierailun yhteydessä.

Voit ostaa lipun myös paikan päällä, mutta varauduthan siihen, että ilman ennakkovarausta näyttelyyn pääsyä voi joutua odottamaan hetkisen.

Museovierailut varataan ennakkoon tuntikohtaisella saapumisajalla, jotta voimme kontrolloida vierailijoiden määrää tarkasti. Tuntikohtainen kapasiteetti on hyvin maltillinen, jotta pystymme varmistamaan 2 metrin turvavälit.  

Ennakkolippuja voi varata enintään viidelle hengelle. Varaathan lippuja vain tarpeen mukaan, ettet vie muilta mahdollisuutta museovierailuun. 

Museokortilla, ICOM- ja pressi-kortilla saapuvien tulee varata vierailu etukäteen verkossa. Myös henkilökohtaisille avustajille ja lapsille tulee varata vierailu etukäteen lippuvarauksen sivuilta. 

Katso aukioloajat ja lippujen hinnat.

Toukokuun Museokorttiklubi-etäopastukset museokortilla:

Ilmoittaudu etäopastukselle

Museovierailu korona-aikana  

Edellytämme kasvomaskin käyttöä museon tiloissa. Vaatimus kasvomaskin käytöstä koskee kaikkia yli 12-vuotiaita. Mikäli sinulla ei ole maskia mukana, tarjoamme sellaisen osana museolipun hintaa. Olemme tehostaneet siivouskäytäntöjä ja saippuan, käsidesin sekä käsipyyhkeiden riittävyys on varmistettu kaikissa tiloissa. Suosittelemme lataamaan koronavilkku-sovelluksen puhelimeesi. Yhdessä teemme museovierailusta turvallisen! 

Älä tule museoon sairaana, tai jos epäilet saaneesi koronatartunnan. 

Pohditko jotain ennakkolippuihin, museovierailuun tai näyttelyihimme? Lue vastauksemme usein kysyttyihin kysymyksiin:

Usein kysytyt kysymykset