Ad­mi­nist­ra­tiv assistent
1.9.2020-31.7.2021

Amos Rex är en kulturhelhet som erbjuder unika upplevelser och överraskande möten under jorden, ovanför markytan och på vita duken. Konstmuseet öppnade hösten 2018 och under det första verksamhetsåret hade museet över en halv miljon besökare. Det privata museet drivs av Amos Anderson Glaspalatset Ab som ägs av Föreningen Konstsamfundet.

Då vår nuvarande assistent går på föräldraledighet behöver vi en ersättare för att fortsätta hennes viktiga arbete på Amos Rex. Vi söker därför en administrativ assistent på ett tidsbundet avtal för tiden 1.9.2020-31.7.2021.

Vi söker dig som har en lämplig utbildning och erfarenhet av motsvarande arbetsuppgifter men framför allt en positiv och flexibel attityd, ordningssinne och en förmåga att hantera många olika saker på en gång.

Till arbetsuppgifterna hör att sköta fakturering, arbetsavtals- och arbetstidsfrågor, inköpsreskontra och kontering, ansvar för olika rapporter, frågor som gäller vår arbetstidsbank (vi jobbar i programmet Nepton), arbetshälsovården men också sammanställning av löneuppgifter samt andra personalrelaterade ärenden. Du får gärna ha något års erfarenhet av personaladministration i bakfickan. Du kommer att arbeta i nära samarbete med vår andra administrativa assistent och arbetsfördelningen mellan er slås fast beroende på intresse och specialkompetens. Du behärskar de inhemska språken och klarar dig på åtminstone engelska. Övriga språkkunskaper är en merit.

Du kommer att arbeta i en stimulerande arbetsmiljö i stadens absoluta centrum. Du blir medlem av ett kreativt och dynamiskt team som arbetar i ett tidvis högt uppskruvat tempo och vi ser gärna att du har ett intresse för konst, men det viktigaste är att du verkligen brinner för att hålla fason på förvaltningen i denna inspirerande miljö.

Eventuella frågor gällande uppgiften kan riktas till henrik.johansson@amosrex.fi. Din ansökan med löneönskemål vill vi ha till samma adress senast 29.6.2020.

Öppna ansökningar

Öppna ansökningar till utställningsarbete

Teijamari Jyrkkiö, teijamari.jyrkkio@amosrex.fi

 

Öppna ansökningar till kundtjänst

Elsa Hessle, elsa.hessle@amosrex.fi

 

Övriga öppna ansökningar

museum@amosrex.fi