Tarjoamme huhtikuussa ja toukokuussa intro-opastuksia pääsylipun hinnalla! Intro on lyhyt opastus, jolla saat sopivan, kivan määrän tietoa näyttelystä juuri ennen vierailuasi. Kullakin intro-opastuksella on eri teema – tervetuloa jokaiselle tai valitse mielestäsi kiinnostavin!

Intro kestää noin 20 minuuttia ja sen jälkeen voit vierailla kaikissa Amos Rexin näyttelyissä vapaasti. Introja pidetään suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi, joten tarkistathan, minkäkieliselle opastukselle olet tulossa, kun varaat lippuja.

Varaa paikkasi opastukselle netistä! Intro itsessään on kaikille avoin, mutta tarvitset sinne tapahtumalipun nettikaupastamme.

Avoimet intro-opastukset pidetään:

Musta tuntuu, toistaiseksi -kokoelmanäyttely

Keskiviikkona 15.5.2024
klo 17.00 englanniksi
klo 18.00 suomeksi

Pääsyliput maksavat: 20 € normaalihintainen lippu, 15 € eläkeläiset, 5 € opiskelijat, työttömät sekä kaikki alle 30-vuotiaat, 0 € museokortilla ja alle 18-vuotiaille.

Musta tuntuu, toistaiseksi

Kuva: Niclas Warius / Amos Rex

Kes­ki­viik­ko­na 15.5.

englanniksi klo 17.00 ja suomeksi klo 18.00

Tervetuloa intro-opastukselle Musta tuntuu, toistaiseksi -näyttelyyn pääsylipun hinnalla! Intro on lyhyt opastus, jolla saat sopivan, kivan määrän tietoa näyttelystä juuri ennen vierailuasi.

Taide liikuttaa tai on liikuttamatta meitä tavoilla, joita emme itsekään aina oikein ymmärrä, saati osaa sanoittaa. Musta tuntuu, toistaiseksi on Amos Rexin ensimmäinen museon kokoelmia näin laajasti esittelevä näyttely ja se menee teosten kautta tunteisiin. Näyttelyyn valikoidut yli sata teosta johdattelevat kävijät eristäytyneisyydestä empatiaan ja hurmoksesta nostalgiaan.

Intro kestää noin 20 minuuttia ja sen jälkeen voit vierailla kaikissa Amos Rexin näyttelyissä vapaasti. Introja pidetään suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi, joten tarkistathan, minkä kieliselle opastukselle olet tulossa, kun varaat lippuja.

Varaa paikkasi opastukselle netistä! Intro itsessään on kaikille avoin, mutta tarvitset sinne tapahtumalipun nettikaupastamme.

Liput maksavat:
20 € normaalihintainen lippu, 15 € eläkeläiset, 5 € opiskelijat, työttömät sekä kaikki alle 30-vuotiaat, 0 € museokortilla ja alle 18-vuotiaille.