Köp biljetter i förväg

Priser: 20 / 15 / 5 / 0 €

Vi förutsätter att alla bär ansiktsmask i museet.

Vi rekommenderar att du köper dina biljetter i förväg online. Genom att köpa biljetter i förväg, kan du undvika eventuella köer vid biljettkassan.

Biljetter kan köpas även vid dörren. Ifall du inte har förköpta biljetter, kan du hamna köa.

Just nu kan du köpa biljetter för museibesök före 1.12. Biljettförsäljningen för december börjar den 1.11.

Biljetter och öppettider

Du kan byta ut dina förhandsbiljetter mot dagens biljettdekal vid kassan på Amos Rex. Inträde via huvudingången från Mannerheimvägen.

Biljetten går att lösa in upp till 30 minuter efter reserverad ankomsttid.

Vänligen observera att biljettens ankomsttid och datum inte kan ändras. Vi återbetalar biljetter endast vid sjukdomsfall. Kontakta oss via museum@amosrex.fi innan din bokade besökstid.

Museibesök och Covid-19

Vi förutsätter att alla bär ansiktsmask i museet.

Kravet gäller alla personer över 12 år. Om du inte har en egen ansiktsmask erbjuder vi gratis en sådan som en del av biljettpriset. Vi fäster speciell vikt vid museets städning och hygien. Tvål, handdesinfektion och handdukar finns till gästernas förfogande på många ställen. Om du hostar eller nyser, gör det i en engångsnäsduk eller i armvecket. Vi rekommenderar också att ladda ner coronaspårningsappen i din telefon. Tillsammans gör vi ett tryggt museibesök.

Kom inte till museet om du känner dig sjuk eller om du misstänker att du har utsatts för coronaviruset. Museibesöks bokningar byts inte ut till en ny tid.

Biljetten är inte personlig, du kan ge din biljett åt en vän. Observera att om biljetten tillhör en rabattgrupp, måste den som använder biljetten också ha ett giltigt kort som berättigar till rabatten, t.ex. ett Museikort eller ett studentkort.

 

Undrar du över något, t.ex. gällande förköpta biljetter, museibesöket eller våra utställningar? Vi har samlat svar till frågor som ofta ställs:

 

Kundservice
Vardagar kl. 13–14
museum@amosrex.fi
09 6844 460