Amos Rex öppnar den 12 Maj. Boka ditt museibesök i förväg!

Vi tar emot enbart förbokade besök för att säkerställa allas trygghet: Besökstider kan bokas på nätet och biljetter betalas i kassan i samband med besöket. Biljetter säljs inte på plats.

Museibesökstider kommer till en början att finnas tillgängliga fram till den 31 maj.

Biljetter bokas med en viss ankomsttid så att antalet besökare kan kontrolleras exakt. Du kan anlända när som helst inom denna timme. Besökskapaciteten per timme är mycket måttlig, vilket betyder att det är möjligt att hålla tillräckligt med avstånd till andra besökare. Kapaciteten justeras i mån av möjlighet så att fler biljetter blir tillgängliga.

Biljetter kan bokas för upp till fem personer. Vänligen boka biljetter endast enligt behov för att inte beröva andra möjligheten att besöka museet.

Pris och öppettider

Betalningssätt på museet: Kontokort, Visa, Mastercard, Amex, MobilePay, kontanter, Smartum -kultur sedel, Edenred virike -sedel, Tyky plus -kultur sedel, SmartumPay, Edenred, Eazybreak, ePassi, Museikort, Helsinki card

Barn (0–18 år), personliga assistenter och de som anländer med museikortet, ICOM och presskortet måste också boka ett besök i förväg. Biljetter kan köpas för upp till fem personer åt gången.

Stanna hemma om du känner dig sjuk

Kom inte till museet om du känner dig sjuk eller om du misstänker att du har utsatts för coronaviruset. Vi kan återbetala den förbokade biljetten ifall du blir sjuk. Biljetter byts inte ut till en ny tid.

Biljetten är inte personlig, du kan ge din egen biljett till en vän. Observera att om biljetten tillhör en rabattgrupp, måste den som använder biljetten också ha ett giltigt kort som berättigar till rabatten, t.ex. ett Museikort eller ett studentkort.

Biljetter till distansguidnind hittar du här.