Planerar du ett guidat besök på Amos Rex?

På denna sida hittar du alla våra guidade turer. Du kan reservera en 45 minuter lång tur eller en kort intro-guidning till den aktuella utställningen.

När du bokar en guidad tur behöver du inte reservera inträdesbiljetterna i förväg. Inträde reserveras automatiskt för gruppen vid tidpunkten för besöket.

Vi erbjuder ett begränsat antal guidade turer. För tillfället tar vi tyvärr inte emot större grupper på besök på egen hand. Utställningen begränsas av strikta säkerhetsföreskrifter, som gör att vi kan ta emot grupper i mindre kapacitet.

Intro till Bill Viola: Inner Journey

Ur vad föds Bill Violas konst och vad betyder det att en video är som elektroniskt vatten? Den här miniguidningen ger reskost inför besöket i Inner Journey-världen. Du hör om hur Viola arbetar, om temat för utställningen och verken och tankarna bakom dem. Efter introt kan gruppen röra sig fritt på utställningen och vid behov vända sig till diskussionsguiderna på plats.

Längd c. 20 min.
Språk finska, svenska, engelska (ryska, estniska, franska, italienska, tyska, spanska, japanska)
Gruppstorlek 15 pers / guide
Pris vardagar 80 € + biljetter
veckoslutar 120 € + biljetter

 

Bill Viola, Tristan’s Ascension (The Sound of a Mountain Under a Waterfall), 2005.

Guidad rund­vand­ring

Boka en aktivitetsguidning på utställningen Inner Journey för dig och din grupp. Under den handledda rundvandringen gör vi en inre resa och funderar på utställningens centrala teman med hjälp av aktiviteter och uppgifter. Under rundvandringen stannar vi upp ett slag inför några av verken och begrundar livets stora frågor: Var upphör du och var börjar konsten?

Längd c. 45 min.
Språk finska, svenska, engelska (ryska, estniska, franska, italienska, tyska, spanska, japanska)
Gruppstorlek 15 pers / guide
Pris vardagar 120 € + biljetter
veckoslutar 150 € + biljetter

 

Kontakt bokningar

Bokningar
Öppet mån., ons. och tors. kl. 13–16
opasvaraus@amosrex.fi
09 6844 4633