Guidat besök

Ryoji Ikeda, data-verse 2, 2019. Photo: Stella Ojala / Amos Rex

Guidning

Vad består universum av? Ett guidat besök i Ryoji Ikedas-utställning är en djupdykning i konstnärens himlastormande värld. Efter en kort introduktion leds gruppen genom utställningen av vår guide, varefter vi samlas i museets konstverkstad för att diskutera våra upplevelser och höra mer om konstnären. I konstverkstaden fördjupar vi oss även i utställningens centrala teman genom ljud- och bildexperiment.

Innan du bokar, vänligen observera att det är mörkt i utställningen. Utställningen innehåller höga ljud och verken innehåller blinkande ljus och bild.

Längd ca 60 min.
Språk svenska, finska, engelska
Gruppstorlek max. 15 personer/guide
Pris vardagar 120 € + inträdesbiljetter, veckoslut 200 € + inträdesbiljetter

 

Intro 

Intro är en kort guidning som fungerar som vägledning till utställningen innan gruppen sedan vandrar runt på egen hand. Under introt får ni mera information om bakgrunden till Ryoji Ikeda-utställning, och en kort översikt över dess olika teman. Efter det självständiga utställningsbesöket kan ni gärna dela med er av era upplevelser till museets personal, som också gärna svarar på frågor. På grund av mörkret och ljuden i utställningen hålls introt inte i utställningssalarna, utan gruppen samlas i konstverkstaden Studio Rex.

Innan du bokar, vänligen observera att det är mörkt i utställningen. Utställningen innehåller tidvis höga ljud ovh en del av verken innehåller blinkande ljus.

Längd ca. 20 min.
Språk svenska, finska, engelska
Gruppstorlek max. 15 personer/guide
Pris vardagar 80 € + inträdesbiljetter
veckoslutar 120 € + inträdesbiljetter

 

Ryoji Ikeda, data-verse 2, 2019. Bild: Stella Ojala / Amos Rex

Besök på egen hand  

Boka gärna gruppbesök på förhand, så kan vi betjäna er så bra som möjligt på plats. Om det är rusning till museet har förhandsbokade grupper förtur. Om ni inte har meddelat om er ankomst i förväg måste ni vara beredda på att vänta, eller komma på nytt då det är färre besökare.

Vi ber er hålla undan om ni stöter på guidade grupper i utställningslokalen.

Gruppstorlek: max. 15 personer/grupp
Pris inträdesbiljetter enligt prislistan

 

Kontakt bokningar

Bokningar
booking@amosrex.fi
09 6844 4633 (mån, ons och tors kl. 13–16)