Intro till sommarens ut­ställ­ning­ar: Blick & Between us

Introt är en mini-guidning, som fungerar som en ypperlig inkörsport för ett besök i våra utställningar. En av våra guider håller introt, som sker utomhus. Högst tio personer kan delta. Vi rekommenderar att ni klär er enligt väder, så att det känns angenämt att vistas utomhus under introt. Efter introt kan deltagarna besöka utställningarna på egen hand.

Längd c. 20 min.
Språk finska, svenska, engelska (ryska, estniska, franska, italienska, tyska, spanska, japanska)
Gruppstorlek och pris 1-10 pers.: vardagar 60 € + biljetter enligt prislistan

 

Di­stans­guid­ning: sommarens ut­ställ­ning­ar

Gör en resa i konstens värld med din grupp eller dina nära och kära, var du än befinner dig!

Under distansguidningen fördjupar vi oss i två utställningar, som båda har inspirerats av Amos Rex lokaliteter. I bildkonstnären Raija Malkas och kompositör Kaija Saariahos utställning Blick fyller de rumsliga målningarna och musiken museets utställningssalar. I utställningen Oss emellan pratar konstnärerna Karoliina Hellbergs, Tero Kuitunens och Raimo Saarinens verk med varandra och omgivningen, och placerar sig i omlott med Glaspalatsets arkitektur och historia.

Guidningen sker inte som en rundvandring i utställningssalarna, utan vi bekantar oss med dem med hjälp av en bild- och videopresentation.

Längd c. 45 min.
Språk finska, svenska, engelska (ryska, estniska, franska, italienska, tyska, spanska, japanska)
Gruppstorlek och pris 1-25 pers.: 90 € / 26–70 pers.: 180 € / 71–100 pers.: 270 € (endast vardagar)
Mer information Distansguidningen genomförs via Zoom. Då du deltar med dator behöver du inte ladda ner Zoom, utan du kan öppna guidningen i din webbläsare. Om du använder en smart enhet för att delta ska du ladda ner Zoom applikationen i förväg. Det är förbjudet att spela in distansguidningen.

 

Kontakt bokningar

Bokningar
Öppet mån., ons. och tors. kl. 13–16
opasvaraus@amosrex.fi
09 6844 4633