Amos Rex taidemuseo Helsingissä

Turvallisemman tilan periaatteet tarkoittavat yhteisiä käytäntöjä, joita kaikki henkilökunnasta kävijöihin Amos Rexissä sitoutuvat noudattamaan. Periaatteet on luotu, jotta Amos Rex voisi olla kaikille avoin, saavutettava ja viihtyisä paikka, sekä turvallinen paikka työskennellä. Teemme töitä sen eteen, että yhä useamman olisi helpompi tulla meille käymään. Tehdään jokainen osamme, että tämä toteutuu.

Syrjintä Amos Rexissä on kielletty. Syrjintää on esimerkiksi rasistinen, seksistinen, homo- tai transfobinen ja syrjivä käytös sekä puhe. Otathan siis huomioon muut käytöksessäsi ja puheessasi niin paikan päällä kuin verkossa. Kunnioitetaan sitä, mitä ihminen kertoo itse itsestään ja miten hän määrittelee itsensä. Tämä koskee sekä Amos Rexin kävijöitä että henkilökuntaa.

Henkilökunta on täällä sinua varten. Me olemme vastuussa turvallisuudestasi museolla – joten otathan yhteyttä henkilökuntaan ongelmatilanteissa tai huolenaiheissa, niin pyrimme auttamaan parhaamme mukaan. Otamme palautteet vastaan avoimin mielin ja myös tartumme toimeen niiden pohjalta. Me Amos Rexissä puutumme asiattomaan käytökseen.

Palautteen antaminen auttaa meitä edistämään turvallisemman tilan toteutumista museolla. Voit antaa palautetta Amos Rexin turvallisemman tilan periaatteista ja niiden toteutumisesta vierailusi aikana myös lomakkeen kautta tai ottamalla yhteyttä yleisöpalvelupäällikkö Maria Saarikoskeen, maria.saarikoski@amosrex.fi.

Lomakkeen palautteet menevät yleisöpalvelupäällikölle.