Söderlångvikin taide- ja henkilöhistoriallinen museo sijaitsee Dragsfjärdissä Kemiönsaaren lounaisosassa. Kahden vuoden ajan suurella pieteetillä entisöity päärakennus on avannut ovensa yleisölle nyt 1930-luvun asussaan. Kartanon sisustuksen yleissävy on klassinen, ja huonekalut ovat sekä antiikkia että myöhemmin tehtyjä tyylihuonekaluja. Söderlångvikin ikkunoista aukeaa näköala Paul Olssonin 1930-luvun lopulla suunnittelemaan ja nyt huolella entisöityyn puistoon.

Amos Anderson osti Söderlångvikin tilan vuonna 1927. Paikalla sijainneen hirsirakennuksen hän laajensi italialaistyyliseksi villaksi 1930-luvulla. Tilasta muodostui hänelle rakas kesäpaikka ja siellä hän myös kuoli 82-vuotiaana 2.4.1961. Amos Andersonin perustama ja hänet perinyt Föreningen Konstsamfundet omistaa nykyään noin 7000 hehtaaria maata, lähinnä metsää ja ranta-alueita, Kemiönsaarella ja Paraisilla.

Kartanon entisessä navetassa toimii Café Söderlångvik; viihtyisä ja tarjonnaltaan monipuolinen kahvila on avoinna vieraille. Kahvilassa järjestetään vuosittain vaihtuva kesänäyttely. Kahvilasta voit ostaa myös tilan omia antimia.

Söderlångvikissa sijaitsee yksi Suomen suurimmista omenatarhoista. Saaristomiljöössä sijaitseva tila on myös tunnettu ainutlaatuisesta kulttuurimaisemastaan ja Purunpään suojelluista luonnonkauniista metsäalueistaan. Söderlångvikin kartanolta lähtee kolme eri mittaista ja eri tasoista merkittyä luontopolkua.